2013. október 31., csütörtök

Tizennyolcadik nap- A búcsú

 Tizennyolcadik nap

A búcsú

10 órára vártak minket a fogadó iskolában. Az utolsó napon is kaptunk még feladatokat, így a délelőttöt végig dolgoztuk, de azért akadt egy kis móka és kacagás is.
Először meg kellett írnunk a három hetes szakmai gyakorlat értékelését. Meg kellett fogalmaznunk, hogy mennyi mindent tanultunk itt kint, hasznosnak találtuk-e, és hogy azt kaptuk-e, amire számítottunk.









Közben ehettünk, ihattunk is.


Aztán átmentünk az infó terembe, ahol kaptunk még egy kis számítógépes feladatot.






Majd játszottunk egy kicsit a lengyel diákokkal, próbáltuk egymást lengyelre-magyarra tanítani… De legalább jókat derültünk!






És elérkezett a búcsú pillanata.


A fogadó iskolánk nagyon nagy szeretettel készült erre a pillanatra is. Mindannyian kaptunk egy Krakkós bögrét tele édességgel, és egy fényképet egy-egy emlékezetes pillanatáról ennek a három hetes gyakorlatnak. Természetesen mi is készültünk, hiszen nagyon jól éreztük itt magunkat, és ez nagy részben rajtuk múlt. Mindent alaposan megszerveztek és igyekeztek a kedvünkben járni.
  






Végezetül átvettük az Europass igazolásokat.



Ennyi volt hát, eltelt a három hét. Örülünk, hogy részt vehettünk ebben a programban, hiszen életre szóló élményekkel gazdagodtunk. Bár nem lesz egyszerű bepótolnunk a kimaradt anyagokat, de igyekszünk minden tőlünk telhetőt megtenni!



Köszönjük a lehetőséget!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése