2013. október 10., csütörtök

Második nap, első nap az iskolában



Második nap 

Első nap az iskolában



Elérkezett hát a nap, amikor megismerkedhetünk lengyel házigazdáinkkal is.  Mivel villamossal kell utazni az iskolába, elég korán, 7 órakor reggeliztünk, egyúttal megkaptuk az ebéd csomagot is, és útnak indultunk. A 22 számú villamossal utaztunk, és a Struga utcánál kellett leszállnunk, ide kijöttek elénk a lengyel diákok, egészen pontosan három fiú. Minket leginkább az foglalkoztatott, hogy vannak-e lányok az iskolában. Felcsillant a szemünk az igenlő válasz hallatán, de hamar le is lombozódtunk, ugyanis megtudtuk, hogy csak két lány jár az egész iskolába - kb. 600 főből két lány. Ez azért megdöbbentő. Viszont elmondhatjuk, hogy az összes lányt ismerjük, ugyanis ők is kísérgettek minket.  


Egy ünnepélyes megnyitó után végigjártuk az iskolát. 



Az iskola épülete hatalmas, ma végigjártuk a műhelyeket, mérőlaborokat, mechatronikai termeket, autódignosztikai műhelyt.




Majd részt vettünk egy mechatronkiai előadáson és bemutatón, ami meg kell hogy mondjuk, nagyon lekötött minket. Meglepő, ugye? :)






Majd részt vettünk a baleset- és munkavédelmi előadáson, amin egy igencsak vicces filmet is megnézhettünk. 



Délután plázáztunk egyet, mert az kihagyhatatlan, aztán jártunk egyet a környéken, megvacsoráztunk, és bizony nekiálltunk munkanaplót és élménynaplót írni.  Holnap ismét korán kell kelnünk, úgyhogy mára ennyi, holnap folytatjuk a tudósítást.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése