2013. október 14., hétfő

Nyolcadik nap, Ismét egy újabb hétfő



Nyolcadik nap


Ismét egy újabb hétfő


Pont egy hete érkeztük. Gyorsan telik az idő, a mai nap meg végképp eseménydús volt. A héten nem a fogadó iskolába megyünk tanulni, hanem különböző cégekhez szerveztek nekünk programot.


Ma először a Toyotához mentünk, ahol a fogadó iskola diákjai töltik a gyakorlatukat. Miután megmutatottak nekünk egy-két autó csodát, amit gyakorlatilag a nulláról hoztak rendbe, és nem is akárhogy, bevittek minket a javítóműhelybe.  Itt megmutatták nekünk a hegesztőgépet és megszemlélhettünk egy–két fontos a szereléssel kapcsolatos mozzanatot.



Aztán bemutatták, hogyan működik az autómosó. Nyilván mindannyian láthattunk már ilyet, azonban itt olyan speciális szivacsot használnak, amit másutt nem. Mielőtt kiadják az autókat a szervizek, kézzel kell áttisztítani a kocsikat, itt viszont olyan profi gépet és anyagokat használnak, ami tökéletesen helyettesíti a kézi munkaerőt, és így óránként 20 autót tudnak csodaszéppé varázsolni. 

  
Ezután elmentünk egy olyan műhelybe, ahol különböző alkatrészeket (hengerfejeket, szelepeket stb.) javítanak. Megnéztük a különböző munkafolyamatokat és az azok során használt gépeket is bemutatták.
 
















Délután pedig úgy döntöttünk felülről is megszemléljük a várost, így felpattantunk a Visztula partján lévő hőlégballonra!



















A kilátás a felhős idő ellenére nagyon szép volt! Kicsit hideg volt, de megérte!



Mivel elég későre járt már, ideje volt ebédelni. Sokat hallottunk a közeli piacon fellelhető óriási meleg szendvicsről, így ma ki is próbáltuk. Az iskolai büfébe is jó lenne ilyen.


















Az esti munkanapló írást pedig feldobtuk egy kis ünnepléssel. Ugyan Jakab „Lovag” Gábor csak holnap ünnepli 18. születésnapját, mi ma megleptünk őt egy tortával, és egy gitárjátékkal egybekötött kis énekes köszöntővel! 



Ezúton is NAGYON SOK BOLDOG 18. SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK GÁBOR !! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése