2013. október 10., csütörtök

Negyedik nap, okosodunk

Negyedik  nap

Okosodunk J




Mindent tudunk a szelephézag mérésről. Lépésről lépésre meg kellett csinálnunk, majd bemutatni. De hát ment, mint a karikacsapás!


 És van még egy jó hírünk, ha bárkinek problémája van az autójával, már a mérőműszer segítségével meg tudjuk mondani, hogy mi a baj.



A non plus ultra, hogy lengyel nyelvű kütyüvel kellett dolgoznunk, és még így is meg tudtuk állapítani a motorhibát! Hmm... fejlődünk J



Ezen kívül megkaptuk ma egy autó indexének és központi zárjának kapcsolási rajzát, és össze kellett kötnünk úgy a dolgokat, hogy azok működjenek.  Meglepődve tapasztaltuk, hogy működtek! J
















Amúgy már lengyelül kívánunk jó reggelt és jó napot (mivel ugyan azt használják), már lengyelül köszönjük meg a dolgokat és természetesen lengyelül köszönünk el. Akárhogy is, de sok mindent tanulunk nap mint nap.

Délután pedig megnéztük a repülő múzeumot. Husonyicza Roland eljöhetne ide idegenvezetőnek, mert rengeteget tudott mesélni ezekről a gépekről.



Ki is próbálhattuk, milyen érzés egy ilyen gépben ülni.
Délután szabadprogram, este vacsora, munkanapló és élménybeszámoló írása, egyszóval a szokásos.


Viszont holnap délután 3 órakor Magyarország-Lengyelország barátságos mérkőzés lesz, MINDENKIT KÉRÜNK, HOGY SZORÍTSON NEKÜNK!!! Sajnos nehezen jön össze a csapatunk, a foci nem az erősségünk, de reméljük, azért valahogy átvészeljükJ



3 megjegyzés:

  1. Milyen klassz dolgokkal találkoztok! Kezdek picit irigykedni, remélem hasznotokra lesznek az új ismeretek :) De itthon remélhetőleg még magyarul beszélgetünk majd, vagy jöhet az aktivity ;)

    VálaszTörlés
  2. HAJRÁ!!
    Ne legyen kisebbségi érzésetek, a válogatottnak sem megy a foci! :)
    Roland büszke vagyok Rád!
    Ofő

    VálaszTörlés