2013. október 8., kedd

Első nap, utazás


Első nap 
- Utazás és megérkezés

Végre eljött az indulás napja. Reggel 7-kor szerencsésen útra keltünk a Népliget elől, és robogtunk Krakkó felé. 




Közben azért nyitott szemmel jártunk, és igyekeztünk a tájban is gyönyörködni.



Fél három körül érkeztünk meg Krakkóba, elfoglaltuk a szállásunkat, ami nem volt egyszerű menet. Annyi cuccunk volt, hogy húsz polip is kevés lett volna. Mivel reggel mindenki autóval érkezett, és csak ki kellett pakolni a csomagokat, nem nagyon tűnt fel, de most, mikor pár métert, na meg pár emeletet kellet cipelni, többszöri nekifutásra sikerült. 



A szállásunk egyébként nagyon jó. Egy régi bérház lett szállóvá átalakítva és régi lakásokban vagyunk elhelyezve. A csapat két stúdióra van szétosztva, és mind a két stúdióban van két szoba, mosdó, fürdőszoba és konyha. 



Miután kipakoltunk és nagyjából belaktuk a szobákat elindultunk, és szétnéztünk a környéken. 


Nagyon jó helyen vagyunk, bent vagyunk a belvárosban, így a legtöbb nevezetesség itt van közel. Igaz, az iskolához utaznunk kell, mert az kint van a külvárosban, így ma már megvettük a három hétre szóló bérleteket is, hiszen reggel már szükség lesz rá.






Hétkor megvacsoráztunk a szemközti étteremben (meg kell hagyni nem volt rossz :) ), majd visszatértünk a szállásunkra, ahol jelenleg is jó a hangulat, Csatos Geri gitárszólójától zeng a ház, így ¾ 10 környékén, de vidámság van, és ez a lényeg.







Lassan nyugovóra térünk, holnap folyt. köv.!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése